Met Skyrim en de Nvidia kaart nog steeds in de game gaat het nog erg goed op steam. De meeste nieuwe releases kun je met de kaart spelen, en Skyrim is nog erg populair onder de gamers op steam. Laten we een kijkje nemen in wat ze erover zeggen.

Dus, hoe gaat het met iedereen met de JXD s192 (Nvidia K1 versie) een jaar na de release?

Ik moet zeggen dat dit apparaat voldoet aan alle verwachtingen die ik erop had. Ik heb alleen kleine problemen gehad, zoals wifi en oranje licht, maar niets dat een herstart niet kon oplossen.

Dus met dat gezegd. Ik speel bijna elke dag op dit toestel in mijn bed voordat ik naar bed ga. Ik gebruik het alleen voor Nvidia Gamestream van mijn pc. Zeer handig, aangezien ik ook mijn pc via de Steam Big Picture Mode kan uitzetten.

Ik vermoed dat veel fans van de TES-serie nooit de Online-versie zullen spelen, en dat de interesse voor Skyrim niet eens zal dalen tot de volgende single-player game in de serie komt. Soms wordt Skyrif saai, maar het heeft me altijd meer teruggebracht voor meer plezier later

TES online is meer een spin-off, niet een vervolg. Het is niet eens door hetzelfde bedrijf gemaakt. Wat Skyrim betreft, ja, er zijn mods. Maar ook daar is er geen concurrentie. Ik denk misschien misschien het dichtstbijzijnde ding is DA: Inquisitie die net uitgekomen is, maar anders dan dat? Ik weet zeker dat veel spelers ergens anders naar zouden gaan als er iets anders was om verder te gaan.

Het is nog steeds sterk, en Bethesda moet zich schoppen van alle mogelijke verloren inkomsten, omdat het een eenmalige prijs is. Zo hebben ze de ES Online uitgevonden. Je krijgt elke maand dezelfde prijs weer te betalen ….

De Oudere Scrolls Online is eigenlijk voor alle spellen in de serie, voor zover ik weet. Ik heb hier twee vragen voor de mensen.

1. Heeft iemand een goede rig gevonden of thuis staan ​​voor de JXD s192? Als dat zo is, gelieve het hier te plaatsen.

2. Hoe ging het met de aangepaste roms? Kan iemand hier in de nieuwe Nvidia Games-App, die onlangs de Shield Hub heeft vervangen? Het kan niet worden geïnstalleerd vanuit de Play Store op de JXD s192 … omdat het niet herkend wordt als een tablet. Als iemand een compatibele versie voor de s192 kon maken, zou niemand meer dankbaar zijn dan ik.

Dit is wat ze op hun eigen site erover zeggen. Heeft iemand een goed geval gevonden of thuis staan ​​voor de JXD s192? Als dat zo is, gelieve het hier te plaatsen. Ik gebruik deze helemaal niet bij mij thuis, dus ik zal niet veel hulp zijn.

Als iemand een compatibele versie voor de s192 kon maken, zou niemand meer dankbaar zijn dan ik. Tenzij ik een nieuw bootloader op het apparaat kan krijgen, gaat het niet gebeuren. Hun nieuwe software werkt niet op Android 4, dus het zal een upgrade nodig hebben. Ik ben blij om het te doen, maar ik heb nu maar één apparaat.

Aangezien JXD me niet echt tegenwoordig reageert, krijg ik geen ander apparaat voor hacking … tenzij iemand mij één wilt sturen. Ik denk echt dat de K1 dood is, wat ze betreft. Ze hebben me verteld dat de nieuwe versie nog steeds onderweg is, maar er zijn geen details gegeven. Misschien zal ik hun oor krijgen als het dichterbij is om vrij te maken.

Maar … de batterijbug is er nog, zelfs in de aangepaste rom. Ik kan het uren opladen, maar soms komt het gewoon niet 100 procent. Ik vraag me af of het eigenlijk 100 procent is, en het laat de verkeerde statistieken gewoon zien. Iedereen weet?

Ik ben er nog steeds, maar niet echt aan het controleren van elke dag. Ik werk nog steeds aan de S192. Het heeft niet dezelfde prioriteit die het al had. Nu de Switch is vrijgegeven, speel ik ook een beetje te veel Zelda … om eerlijk te zijn.

Wat de batterijbug betreft, moet het in de Hackware worden opgelost. Als dat niet het geval is, vraag ik me af of er nog iets met je toestel kan gebeuren.

Skyrim gaat nog steeds sterk?
Nadat het spel werd vrijgegeven, dacht ik dat mensen het in 2 jaar of zo zouden vergeten, maar het lijkt erop dat ze het niet hebben vergeten. Eerlijk gezegd, dat is een juist erg goed, gezien het halfbakken idee dat ze “Elder Scrolls Online” noemen, met 15 dollar per maand om te blijven abonneren. Nu zeg ik niet dat Elder Scrolls Online slecht is, ik voelde me net alsof het de hele serie verwoestte met zijn micro-transacties. Skyrim is veel beter dan Elder Scrolls Online.

Nog steeds een van de meest gespeelde spellen op steam. True, Elder Scrolls Online is zoals Skyrim, maar met massieve online multiplayer, verbeterde graphics, verbeterde Ai en dergelijke, toen ik de mods letterlijk kon downloaden om dat te vergelijken.

Ik heb een paar weken geleden een artikel over Kotaku gelezen dat zei dat de snelheid van mods die voor Skyrim werden gemaakt eigenlijk toenam. Nadat het spel werd vrijgegeven, dacht ik dat mensen het in 2 jaar of zo zouden vergeten, maar het lijkt erop dat ze het niet hebben.

Mods zijn echt de grootste reden. Dit spel is niet voldoende genoeg om 2 jaar later een grote cultus te hebben. Spellen met serieuze modding, zoals minecraft of total war, zijn veel langer dan veel spelletjes die geen modding mogelijk maken, omdat je in principe meerdere spellen kunt krijgen voor de prijs van 1.

Ahhh, dat is de reden, ik dacht altijd dat het een zeker iets over het spel was. Ik ben blij dat er een werkende beschikbaar is. Mijn eerste kwam binnen met een vastzittend pixel, de vervanging heeft een vast pixel en crasht bijna direct.

Helaas kan ik niet volledig in het herstel komen omdat het selecteren ook niet werkt, dus ik zit vast … Wou dat het anders was. Dat is niet leuk om te horen. Ik denk dat de bouwkwaliteit verschilt en er wordt niets overal overal gepraat over het apparaat.

De mijne werkt prima. Eigenlijk heb ik vandaag de aangepaste rom geïnstalleerd. Maar … de batterijbug is er nog, zelfs in de aangepaste rom. Ik kan het uren opladen, maar soms komt hij gewoon niet tot de 100 procent.
Ik vraag me af of het eigenlijk 100 procent is, en het laat de verkeerde statistieken gewoon zien. Heeft iemand anders dat ook? Het basisspel was echt goed, maar mods maken het beter in look & feel en playability + game mechanics.

EN Mods breiden het speelvermogen uit – als er nieuwe steden, kerkers, karakters, klassen, wapens, wapens en nog veel meer zijn – dat betekent dat je niet hetzelfde spel kan spelen

De enige manier om van ESO te genieten is om het niet te vergelijken met Skyrim. Het is een MMO, dus het is niet verwonderlijk dat het niet afgestemd is op een SP-spel. Dat gezegd hebbende, er is maar zoveel te genieten van ESO – uw kilometers zullen variëren. Ik zou het niet als een deel van de serie beschouwen want dat is het gewoonweg niet.

Ja, ik gebruik de laatste bèta, maar de batterijen tonen nog steeds de verkeerde statistieken. Ik gebruik een officiële Nvidia Shield Charger voor de unit … dus misschien is dat de boosdoener? Ik weet het echt niet.

About the Author

joostnusselder_1sz29lo1

Een man met een passie voor alles met PC gamen. Mijn lievelings games staan op steam, maar origin en uplay komen ook soms wel leuke spellen langs.

View Posts →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code